ASZTROLÓGIA ÉS
NUMEROLÓGIA

ASZTROLÓGIAI
ELEMZÉS

Ha mindig is nyitott voltál az asztrológiára, de soha nem találtál igazán magadra az általad ismert horoszkópokban, akkor egy teljes asztrológiai elemzés után már sokkal tisztábban láthatod magad. Személyes képleted felállításával olyan kérdésekre is választ kaphatsz, amiket eddig még te magad sem tudtál megfogalmazni. Ezen ismeretek birtokában tudatosabban irányíthatod életed, hogy megvalósítsd azt a sorsfeladatot, amit ebben az inkarnációban választottál magadnak. Továbbá segítek utat találni magánéleted, vállalkozásod főbb kérdéseiben, hogy sikerre vidd ambícióidat.

Mindenképp szükségem lesz egy pontos születési dátumra (óra-perc) és földrajzi helyre. Ha esetleg nem tudod a pontos születési időt, akkor ajánlom a Numerológiai Elemzést, melyhez csak a dátum szükséges.

Miután elkészítettem elemzésed, személyesen találkozunk és egy kb 3 órás beszélgetés keretében, válaszolok korábbi kérdéseidre, megmutatom a “térképet” ami utat mutathat önmagadhoz. Mindezekről dokumentációt és hanganyagot kapsz tőlem, hogy később is visszanyúlhass a hallott információkhoz.

Teljes asztrológiai elemzés
29.990 Ft

Egyedi ajánlat
Ár kérésre

KÉREM AZ ELEMZÉST

NUMEROLÓGIAI
ELEMZÉS

Önállóan vagy az asztrológiai elemzés kiegészítéseként állíthatok neked numeroszkópot. Bár kevesek kedvence volt iskolában a matek, a számok rámutatnak életed múltbéli, jelenkori és jövőbeni stációira. A numerológiai elemzés során számokkal és színekkel egy “ház” rajzolódik eléd, amiben benne foglalnak feltett kérdéseid válaszai.

Születési dátumod alapján megrajzolom ezt a bizonyos “házat”, és kiszámolom belőle, amire csak kíváncsi vagy.

Telejes numerológiai elemzés
19.990 Ft

Egyedi ajánlat
Ár kérésre

KÉREM AZ ELEMZÉST